Informatori nr 14 Superliga

18 Dhjetor 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIV-të , të Superligës së Kosovës të zhvilluara më 15/16.12.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Lipjani - Rahoveci 70:111 ( 13:39,12:25,16:25,29:22)
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Arian Thaçi
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Z Mobile Prishtina - Ponte Prizreni 91:73 (17:15,26:18,30:25,18:15 )
Gjyqtari kryesor:Elion Obertinca
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhgues:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Trepça - Bashkimi 88:74 (29:27,23:19,16:12,20:16)
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhgues:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Hudhje te shkrepsave,mjete te ndezura. Numri i tyre ishte 600
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Borea - Golden Eagle Ylli 0:20 ( rrezulltat zyrtarë)
Gjyqtari kryesor:Blendi Fejza
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2:Hekuran Rugova
Vëzhgues:Nexhdet Hoxha

VENDIME:
1.KB.Z Mobile Prishtina , Konform Nenit 48.13 te PG denohet me 100 euro.
2.KB.Trepça , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 300 euro.
3.Ndeshja Borea vs Golden Eagle Ylli , Konform Nenit 55.9 te PG rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 0:20 ne favor te KB.Golden Eagle Ylli , kurse KB.Borea nuk I takon një pike.