Informatori nr. 17 i ETC SUPERLIGA

12 Mars 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së XVII të ETC Superligës të zhvilluara më 08/09.Mars 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

SIGAL PRISHTINA – PE J A, 79:61 (26:11; 27:19; 15:13; 11:18)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Xhelal Mumini, Azem Hoxhaj

Vëzhguesi: Lulzim Maloku

Organizimi i ndeshjes: I mire; 

Sjelljet e akterëve: Skuadra korekte dhe sportive, Skuadra korekte dhe sportive perveç të trajnerit Slobodan Savovic, I cili për shkak të sjelljes jo sportive ndëshkohet me GT dhe konformë nenit 53/D-1 alineja 2 të PG dënohet me 75,00€.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive, Ne dy raste ka patur ofendime korale ndaj lojtarit Mysafir Gerti Shima si dhe te klubit KB Peja, e pak para perfundimit të ndeshjes janë ndezur më shumë se 10 fishekzjarre dhe konformë nenit 53/B-4 alineja 2 e PG dënohet me 150,00€.Numri I tyre ishte 1.000.

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura

 

KASTRIOTI – D R I T A , 73:93 (21:27; 16:19; 12:21; 24:26)

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Hajredin Zeka, Artan Gashi

Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive.  Numri i tyre ishte 200

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura

 

T R E P Ç A – RTV-21     88:81 (23:19; 33:10; 20:22; 12:30)

Gjyqtarët: Atdhe Goçaj, Arben Elshani, Astrit Kasapolli,

Vëzhguesi: Burim Koshi

Organizimi i ndeshjes: I mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive.  Numri i tyre ishte 20

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura

 

B E S A  - BASHKIMI, 90:92 (31:16; 16:25; 23:117; 20:34)  

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Edmond Raça, Burim Berisha

Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli

Kontrollor: Hajrullah Rexhepi

Organizimi i ndeshjes: I mire,

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive.  Numri i tyre ishte 5

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura

Vezhguesi I ndeshjes në Raportin e vëzhguesit  paraqet Arbër Elshanin, Kryetarin e KB Besa, për ofendime që i jane bërë para fillimit të ndeshjes.

 

VENDIM

1. SLOBODAN SAVOVIC, konformë nenit 53/D-1 alineja 2 të PG dënohet me 75,00€;

2. KB SIGAL  PRISHTINA, konformë nenit 53/B-4 alineja 2. E PG dënohet me 150,00€;

3. Konformë nenit 53/D-8 dhe 9 të PG ngritet procedurë disciplinore ndaj Kryetarit të KB BESA, z. Arbër Elshani.