Informatori nr 17 për TEB Liga e juniorëve , nr 3 I TEB Liga për kadetë- pionier , nr 2 I TEB Liga U 12 , 19/20.04.2014

23 Prill 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e juniorëve xhiroja e XVII të luajtura me 19/20 .04.2014 Komesari Garave regjistron ndeshjet si në vijim.

Juniorë

Vushtria Basket –Sigal Prishtina 76 : 82

Gjyqtarë: Ilhan Xhaka , Egzon Maloku

Vëzhgues: Muhamet Munishi

 

Kastrioti – Bashkimi 71: 69

Gjyqtarë: Astrit Kasapolli, Dardan Maxhuni

Vëzhgues: Njazi Reqica

 

Ylli 04 - Peja 60 : 102

Gjyqtarë: Azem Hoxha, Florentina Thaqi

Vëzhgues: Tafil Hoxha

RTV 21 - Drita 2:0

 

Megasport -- Trepqa 0:2

 

Kadetë TEB Liga unike

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kadetëve xhiroja e III të luajtura me 19/20 .04.2014 Komesari Garave regjistron ndeshjet si në vijim.

 

Kalaja-Alba Basket 88 : 57

Gjyqtarë: Hektor Grezda, Kushtrim Shala

Vëzhgues: Ruzhdi Kuqi

 

Vushtria Basket- RTV 21 61 : 73

Gjyqtarë: Artan Gashi, Amar Djekovic

Vëzhgues: Muhamet Munishi

 

Bashkimi- Ylli 04 0: 20

Gjyqtarë: Astrit Kasapolli , Fitim Gashi

Vëzhgues: Tafil Hoxha


Pionier TEB Liga unike

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e pionierëve xhiroja e XVII të luajtura me 19/20 .04.2014 Komesari Garave regjistron ndeshjet si në vijim.

RTV 21-Kalaja 81 : 37

Gjyqtarë: Elion Obërtinca, Ideal Lajqi

Vëzhgues: Sejdi Mehmeti

 

Peja-Sigal Prishtina 31 : 38

Gjyqtarë: Hajredin Zeka, Endrit Basha

Vëzhgues: Mahir Spahija

 

Bashkimi-Vushtria Basket 58:56

Gjyqtarë: Astrit Kasapolli , Fitim Gashi

Vëzhgues: Tafil Hoxha

 

Teb Liga U 12

Grupi A

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e U12 xhiroja e II të luajtura me 19/20 .04.2014 Komesari Garave regjistron ndeshjet si në vijim.

Kalaj Basket – Vushtria Basket 0: 20

 

Pro Basket – RTV 21 33:39

Gjyqtarë: Elldin Uglari, Burim Beqiri

Vëzhgues: Mehdi Gashi

 

Grupi B

NBA 23 – Junior 06 35 : 25

 

Kalaja – Megasport 27 : 17

Gjyqtarë: Dren Pudarolli, Endrit Basha

Vëzhgues: Mahir Spahija

 

VENDIM

1.Konform Nenit 44-3 të PG të FBK-së në kategorinë e kadetëve ndërmjet Bashkimi – Ylli 04 regjistrohet me rezulltat zyrtar 0: 20 në favour të ekipës Ylli 04 , ekipa vendase nuk është paraqitur në terminin e dhënë për zhvillimin e ndeshjes .

2. Konform Nenit 44-3 të PG të FBK-së në kategorinë e U 12 ndërmjet Kalaja Basket – Vushtria Basket regjistrohet me rezulltat zyrtar 0: 20 në favor të ekipës Vushtria Basket , ekipa vendase nuk është paraqitur në terminin e dhënë për zhvillimin e ndeshjes.
3.Konform Nenit 45 të PG të FBK-së KB.Bashkimi në kategorinë e kadetëve ,për mos zhvillimin dhe regjistrimin e dy ndeshjeve me rezulltat zyrtar largohet nga garat e mëtutjeshme.
4. .Konform Nenit 45 të PG të FBK-së KB.Kalaja Basket në kategorinë U12 ,për mos zhvillimin dhe regjistrimin e dy ndeshjeve me rezulltat zyrtar largohet nga garat e mëtutjeshme.

5.Ramush Rushiti trajner I KB. Bashkimi - Junior 06 U 12 , Konform Nenit 53 D-1 për sjellje josportive ndëshkim me GT( C ) dënohet me 25 Euro ,I njëjti deri në mos pagesën e dënimit nuk ka të drejtë të udhëheq me ekipet e lartë cekura .

 

Komesari Garave
Prishtinë Faton Kurshumlija