basketbolli

INFORMATORI NR 17 SUPERLIGA 2019/2020

16 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XVII-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 14/15.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

SIGAL PRISHTINA vs BASHKIMI 120:59 ( 31:14,28:17,25:16,36:12)
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PONTE PRIZRENI vs RAHOVECI 92:88 ( 29:19,18:20,18:24,27:25)
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2:Endrit Basha
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs GOLDEN EAGLE YLLI 92:73 ( 24:23,24:17,22:19,22:14)
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Atdhe Goqaj
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtari Drilon Hajrizi.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 800.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

FERONIKELI vs TREPÇA 61:84 (16:22,19:22,9:15,17:25)
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Elion Obërtinca
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.KB.Sigal Prishtina, Konform Nenit 48.5 te PG denohet me 200 euro.
2.Drilon Hajrizi (KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.