basketbolli

Informatori nr 18 i TEB Ligës për junior, nr 5 i TEB Ligës kadetë-pionierë, nr 3 i TEB U 12

28 Prill 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve të TEB Ligës për junior të luajtura me 26/27.04 .2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve .

Trepça - RTV 21, 56 : 76

Gjyqtarë: Ilhan Xhaka, Elldin Uglari

Vëzhgues:Mehmet Xhemajli

 

Peja - Kastrioti, 20 : 0

Gjyqtarë: Hajredin Zeka , Endrit Basha

Vëzhgues: Muhamet Ahma

 

Bashkimi - Vushtria Basket 77 : 86

Gjyqtarë: Hazir Haxha, Kushtrim Shala

Vëzhgues: Ruzhdi Kuqi


Sigal Prishtina - Megasport, 2: 0

Drita – Ylli 04, 0 : 2

 

TEB Liga Kadetë

Në bazë të raporteve të vëzhguesve të TEB Ligës për kadetë të luajtura me 26/27.04 .2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Alba Basket - RTV 21, 50 : 60

Gjyqtarë: Ideal Lajqi, Amar Djekovic

Vëzhgues: Ardian Koshi

 

Vushtria Basket – Ylli 04, 75 : 46

Gjyqtarë: Ardian Rrustemi,Elldin Uglari

Vëzhgues: Muhamet Munishi

Kalaja – Bashkimi, 2 : 0


TEB Liga Pionier

Në bazë të raporteve të vëzhguesve të TEB Ligës për pionierëve të luajtura me 26/27.04.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Peja- Kalaja, 34 : 30

Gjyqtarë: Dren Pudarolli, Endrit Basha

Vëzhgues: Muhamet Ahma

 

Bashkimi- RTV 21, 57 : 66

Gjyqtarë: Kushtrim Shala, Elion Obërtinca

Vëzhgues: Naim Jashari

 

Vushtria Basket- Sigal Prishtina, 52 : 41

Gjyqtarë: Artan Gashi, Ardian Rrustemi

Vëzhgues: Gzim Maloku


TEB Liga U 12

Grupi A

Vushtria Basket - Pro Basket, 14 : 28

Gjyqtarë: Amar Djekovic, Isa Prebreza

Vëzhgues: Ardian Koshi

 

RTV 21-Kalaja Basket, 2 : 0

Grupi B 

Mega Sport - NBA 23, 15 : 34 

Gjyqtarë: Elion Obërtinca , Kushtrim Shala

Vëzhgues: Naim Jashari

 

Junior 06 - Kalaja, 0 : 2


Vendime

1. Konform Nenit 44-3 të PG të FBK-së në kategorinë e juniorëve ndërmjet Peja – Kastrioti rregjistrohet me rezulltat zyrtar 20 : 0 në favour të KB. Peja , ekipa musafire nuk është paraqitur në terminin e dhënë për zhvillimin e ndeshjes.


2. Lojtari i KB.Bashkimi ( pionierë) Altin Gashi për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe i njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa.

3. Lojtari i KB.RTV 21 ( juniorë) Ujkan Karanezi për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe i njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa.

 

Komesari i garave,

Faton Kurshumlija