basketbolli

INFORMATORI NR 2 KUPA E KOSOVËS

26 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së II -të Kupës së Kosovës të zhvilluara me 25.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja II

Vëllaznimi vs Borea 20:0 ( rrezulltat zyrtarë)
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

Lipjani vs AS Prishtina 79:54
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

New Basket vs Megasport 56:82
Gjyqtari kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Istogu vs Golden Eagle Ylli 61:62
Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1: Burim Berisha
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

VENDIME:
1. Ndeshja Vëllaznimi vs Borea , Konform Nenit 15 te Propozicioneve te Kupës rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:0 ne favor te KB.Vëllaznimi kurse KB.Borea denohet me - 4 pike .