INFORMATORI NR 2 KUPA KOSOVES FEMRAT

18 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së II -të ,Kupës së Kosovës Femrat të zhvilluara më 17.12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja II
Pro Bet Prishtina - Bashkimi 87:62
Gjyqtari Kryesor : Artan Gashi
Gjyqtari U1 : Ahmet Shala
Vëzhgues:Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra DHE korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Penza – Kalaja 66:35
Gjyqtari Kryesor : Kushtrim Shala
Gjyqtari U1 : Hekuran Rugova
Vëzhgues: Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
DHE korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Në gjysmëfinale me 22/23.02.2018 takohen :

Pro Bet Prishtina – Trepça
Penza - Vëllaznimi