INFORMATORI NR 2 KUPA KOSOVES MESHKUJT

18 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së II -të ,Kupës së Kosovës të zhvilluara më 14/16.12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja II

KALAJA – ISTOGU 90:87
Gjyqtari Kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari U1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

VITIA - UNITED BASKET 55:93
Gjyqtari Kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari U1: Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

LIPJANI – MEGASPORT 101:72
Gjyqtari Kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari U1:Erzen Haxhani
Vëzhgues: Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq lojtarit Fisnik Juniku per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 200

DON BOSKO - PRISHTINA RE 69:81
Gjyqtari Kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari U1:Amar Djekovic
Vëzhgues: Muhamet Munishi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq trajnerit Ibrahim Karabeg per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 50

VENDIME :

1.Ibrahim Karabeg Konform Nenit 50.2 të PG denohet me 50 euro
2.Fisnik Juniku Konform Nenit 50.1 të PG denohet me 25 euro .