basketbolli

INFORMATORI NR 2 LIGA DYTË

21 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së II-të ligës së dytë të Kosovës ,zhvilluar me 18/20.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Dukagjini vs Megasport 47:42
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaçi
Gyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Golden Eagle Ylli B vs Sfera 75:54
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gyqtari 1:Dren Pudarolli
Vëzhguesi :Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

United Basketball vs LLapi 70:54
Gjyqtari kryesorë: Genc Vitaku
Gyqtari 1: Molos Pllana
Vëzhguesi : Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Kaçaniku vs AS Kastrioti 65:79
Gjyqtari kryesorë: Arlind Vitija
Gyqtari 1:Rrezon Korqa
Vëzhguesi : Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Fushe Kosova vs Gjakova 77:64
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gyqtari 1:Faton Deliu
Vëzhguesi :Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.