basketbolli

INFORMATORI NR 2 LIGA FEMRAVE

2 Tetor 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së I-të , Ligës së Femrave të zhvilluara më 29/30.09.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:
Xhiroja II 29/30.09.2018

Kastrioti- Bashkimi 52:116
Gjyqtari kryesor: Albert Cakaj
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhgues: Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive
B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50

Sfera – Penza 72:98
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Vëzhgues: Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive
B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50

Drita – Vëllaznimi 38:49
Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1: Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive
B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50

Trepça- Prishtina 31:75
Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhgues: Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive
B> korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50