basketbolli

INFORMATORI NR 2 LIGA PARË

28 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së II ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 23/25.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

ISTOGU vs NEW BASKET 95:52
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Endrit Basha
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Altin Sahiti dhe Trajneri Fisnik Shpejti ( B) .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

KERASAN PRISHTINA vs BOREA 72:61
Gjyqtari kryesor:Arian Thaçi
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Gjyqtari 2:Ardian Kurtalani
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

VËLLAZNIMI vs VUSHTRRIA 73:64
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2:Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

PRISHTINA E RE vs DRITA 80:64
Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic
Gjyqtari 1: Genc Vitaku
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( C ) u ndeshkua trajneri Albert Sulejmani.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

VENDIME:
1.Altin Sahiti ( KB.New Basket) Konform Nneit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Fisnik Shpejti ( KB.New Basket) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
3.Albert Sylejmani ( KB.Prishtina e RE ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.