basketbolli

Informatori nr 2 Super Liga 2018/2019

2 Tetor 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së II -të , të Superligës së Kosovës të zhvilluara më 29/30.09.10.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja II
Ponte Prizreni – Borea 73:67 ( 21:04,17:17,17:20,18:26)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari2:Blendi Fejza
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur


Trepça - Golden Eagle Ylli 58:75 ( 08:26,19:12,13:20,18:17)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari2:Artan Gashi
Vëzhguesi:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 600
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur


Rahoveci – Bashkimi 81:63 ( 18:18,23:20,25:18,15:7)
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Elion Obertinca
Gjyqtari2:Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur


Z Mobile Prishtina – Lipjani 84:64 ( 22:19,25:18,25:15,12:12)
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari2:Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 150
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

VENDIME:

1.Terrel Everett ( KB.Golden Eagle Ylli ) Konform Nenit 50.1 denohet me 50 euro.
2.KB.Trepça Konform Nenit 51.3 denohet me 50 euro.
3.KB.Golden Eagle Ylli Konform Nenit 51.3 denohet me 50 euro.
4.Gzim Maloku , Vezhguesi I ndeshjes KB.Trepça-KB.Golden Eagle Ylli , Konform Nenit 54.2 denohet me 2 ndeshje mosdelegim.
5.KB.Z Mobile Prishtina Konform Nenit 48.13 denohet me 50 euro.
6.KB.Lipjani Konform Nenit 48.13 denohet me 50 euro.
7.Krunoslav Krainovic Trajneri ( KB.Bashkimi ) Konform Nenit 50.2 denohet me 75 euro.