INFORMATORI NR 2 SUPERLIGA FEMRAVE

21 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së II-të superligës së femrave ,zhvilluar me 19/20.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PENZA vs TREPÇA 62:44
Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova
Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

MABETEX PRISHTINA vs BASHKIMI 69:74
Gjyqtari kryesor: Elion Obërtinca
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Vëzhguesi: Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtarja Arbnore Përquku.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.

KASTRIOTI vs VËLLAZNIMI 48:43
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Egzon Maloku
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive, perveq për sjellje josportive me GT( C ) u ndëshkua trajnerja Kimete Haliti.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VENDIME:
1.Arbnore Përquku ( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Kimete Haliti ( KB.Kastrioti) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
3.Melita Luci ( KB.Penza) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.