basketbolli

Informatori nr 20 Liga e Parë e Meshkujve

20 Prill 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javëssësë XX të Ligë Ligës së Parë të Meshkujve e zhvilluar më 19/20 Prill. 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

YLLI – LIPJANI, ORA 17,00  122:81 (36:26; 28:16; 35:19 23:20)

Gjyqtarët: Artan Gashi, Egzon Maloku

Vëzhguesi: Gzim Maloku

Organizimi I ndeshjes: I mirë.

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive .

Sjelljet e shikuesëve : Sportive. Numri I tyre ishte 150

 

NEW BORN - KOSOVA, 90:85 (28:15; 16:18; 18:20; 28:22)

Gjyqtarët: Burim Berisha, Fitim Gashi

Vëzhguesi: Bekim Aliu

Organizimi I ndeshjes: I mirë.

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive .

Sjelljet e shikuesëve : Sportive. Numri I tyre ishte 50

 

SKENDERAJ – KAÇANIKU, 78:59 (25:14; 11:13; 20:11; 22:21

Gjyqtarët: Isa Prebreza, Ardian Rrustemi

Vëzhguesi: Alban Lumi

Organizimi I ndeshjes: I mirë.

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive .

Sjelljet e shikuesëve : Sportive. Numri I tyre ishte 20.

 

FUSHË KOSOVA – MALISHEVA  76:88 (12:11; 18:25; 23:27; 23:25)

Gjyqtarët: Egzon Maloku, Hazir Haxha

Vëzhguesi: Mehdi Gashi

Organizimi I ndeshjes: I mirë.

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive .

Sjelljet e shikuesëve : Sportive. Numri I tyre ishte 30.

 

LLAPI – SFERA, 0:2 Rezultat zyrtarë

VËLLAZNIMI – Ka pushuar

 


Komesari i garave,

Bajrush Ademi