basketbolli

Informatori nr 21 Liga Dytë 2018/2019

26 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja I Play Out-it, të Ligës së Dytë e zhvilluar me 25.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Megasport vs Vushtria 63:77 ( 13:20,23;13,9:25,18:19) + 14
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhguesi: Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 100 .