Informatori nr 22 Liga Dytë 2018/2019

29 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja I Play Out-it, të Ligës së Dytë e zhvilluar me 26.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Vushtria vs Megasport 84:50 ( 22:11,22:11,20:14,20:14) 2-0
Gjyqtari kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi: Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 200 .

Njoftim:
1.KB.Vushtria , Konfrom Propozicioneve te Garave per edicionin 2018-2019 do te mbaje statusin e ekipes se Liges se Pare edhe per edicionin 2019-2020 pasi qe ne ndeshjet e Play Out-it ka fituar ne dy ndeshjet KB.Megasport.