basketbolli

INFORMATORI NR. 22 LIGA E PARË E MESHKUJVE

5 Maj 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga java e XXII e Ligës së parë të Meshkujve e zhvilluar më 03/04 maj 2014.

Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

VËLLAZNIMI – LIPJANI, 88:66

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Vllaznim Rraci

Vëzhgues: Alban Lumi

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 300.

 

YLLI – KAÇANIKU, 101:77

Gjyqtarët: Dren Pudarolli, Hazir Haxha

Vëzhgues: Tafil Hoxha

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A>korekte dhe sportive. Skuadra korekte dhe sportive përveç të trajnerit

Bardhyl Mjaku I cili është ndëshkua me GT për shkak të kundërshtimit në vendimin e gjyqtarit dhe konform nenit 53/D-alineja 2 dënohet me 50,00€.

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 100.


SKENDERAJ – FUSHË KOSOVA, 0:20 (rezultat zyrtarë)

Gjyqtarët: Burim Berisha, Naxhit Deliqi

Vëzhgues: Mehdi Gashi

Ekipa e KB Skenderaj nuk ka udhetuar për zhvillimin e ndeshjes në Lipjan si vendas dhe konform 44-3 të PG humb ndeshjen me rezultat 20:0 dhe i takon zero (0) pikë

NEW BORN – SFERA, 20:0

Gjyqtarët: Atdhe Goçaj, Astrit Kasapolli

Vëzhgues: Bekim Aliu

Për shkak të mos udhëtimit për zhvillimin e ndeshjes ndeshja regjistrohet konform nenit 44-3 të PG me rezultat zyrtar 20:0 kurse ekipes mike i takojnë zero(0) pike.

LLAPI - MALISHEVA 0:2 Rezultat zyrtarë

 

KOSOVA – Ka pushuar

SFERA-LIPJANI , - 96:103 - Ndeshje e mbetur java e XIV

Gjyqtarët: Egzon Maloku, Ardian Rrustemi

Vëzhgues: Gzim Maloku

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra –A- dhe –B- korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: sportive. Numri I tyre ishte 20.


VELLAZNIMI - FUSHË KOSOVA 20:0 Ndeshja e mbetur e javës së XV

Për shkak të mos udhëtimit për zhvillimin e ndeshjes ndeshja regjistrohet konform nenit 44-3 të PG me rezultat zyrtar 20:0 kurse ekipes mike i takojnë zero(0) pike.

 

V E N D I M 

BARDHYL MJAKU, KB Kaçaniku, konform nenit 53/D-1 alineja 2 e PG dënohet me 50,00€.

 

KB VËLLAZNIMI SHPALLET KAMPION I LIGËS SË PARË TË MESHKUJVE PËR EDICIONIN GARUES 2013/2014 DHE FITON TË DREJTËN QË NË EDICIONIN 2014/15 TË MERR PJESË NË GARAT E ETC SUPERLIGA E KOSOVËS.

Kapitenit të ekipit KBVëllaznimi ,Driton Rracit, Kupën e Federatës së Basketbollit të Kosovës ia dorëzoi anëtari I Bordit të FBK-së, z.Leart Hoxha.

NË PLAY-OUT MË 10/11 MAJ 2014 TAKOHEN:

Ekipa e renditur ne vendin e VII të ETC SUPERLIGA-KB KOSOVA

KB YLLI - KB NEW BORN

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi