INFORMATORI NR 22 SUPERLIGA

28 Janar 2020

E shtunë, 17:00 LIPJANI vs PONTE PRIZRENI 77:97 (19:24, 19:23,20:29, 19:21)
Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku
Gjyqtari 1: Arian Thaci
Gjyqtari 2: Xhavit Beqiri
Vëzhguesi: Muhamet Ahma
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet akterëve: Skuadra A: Korrekt dhe sportive
Skuadra B: Korrekt dhe sportive
Përpos lojtarit me numër 4. Ëalford, A që u ndëshkua me GT për floping
Sjellja e shikuesve: fer dhe korrekt
Numri i shikuesve: 400
Reklama e kompanisë ART MOTION ishte prezent.

E shtunë, 19:00 TREPÇA vs RAHOVECI 82:92 (16:23, 21:25,20:18, 25:26)
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj
Organizimi i ndeshjes i mirë;
Sjelljet aktereve:
Skuadra A: Korrekt dhe sportive;
Skuadra B: Korrekt dhe sportive;
Sjelljet e shikuesve: Hudhje e gjësendeve të forta (shkrepsave) nga ana e shikuesve
Numri i shikuesve: 1000
Reklama e kompanise ART Motion ishte prezent.

E diel, 17:00 BASHKIMI vs GOLDEN EAGLE YLLI 89:93 (20:30.21:22. 20:24, 22:17)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhguesi: Hajredin Zeka
Sjelljet e akterëve:
Skuadra A: Korrekt dhe sportive, përveç GT bankës rezervë për sjellje jo sportive
Skuadra B: Korrekt dhe sportive
Sjellja e shikuesve: Hudhje e shisheve plastike dhe petardave nga ana e shikuesve
Nurmi i shikuesve:
Reklama e kompanise ART Motion ishte prezent.

E diel 19:00 Rahovec, FERONIKELI vs PEJA 91:98 (25:31, 21:17. 19:22, 21:16, 5:12)
Gjyqtari kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Dren Pudarolli
Gjyqtari 2: Irma Konjusha
Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha
Sjelljet e akterëve:
Skuadra A: Korrekt dhe sportive
Skuadra B: Korrekt dhe sportive
Sjellja e shikuesve: Fer dhe korrekt.
Numri i shikuesve: 500
Reklama e kompanise ART MOTION ishte prezent.

SIGAL PRISHTINA /pushoi

VENDIME
1. KB Trepca konform nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro;
2. KB Bashkimi konform nenit 49.3 dënohet me 600 euro;
3. KB Bashkimi konform nenit 50.2 të PG, gabimi i përseritur dënohet me 300 euro.