basketbolli

INFORMATORI NR 25 I ETC SUPERLIGA E KOSOVËS

25 Prill 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e javës së XXV të ETC Superligës e zhvilluar më 23/24. Prill 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve 

RTV 21 – PEJA, 84:106 (14:35; 27:31; 22:20; 21:20)

Gjyqtarët: Hektor Grezda, Xhavit Beqiri, Fjolla Elshani

Vëzhgues: Lulzim Maloku

Organizimi I ndeshjes:
i mire;

Sjelljet e akterëve:
Skuadra <A> dhe <B->korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve:
Sportive. Numri i tyre ishte 100;

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.


TREPÇA – DRITA , 70:59(27:10; 15:21: 12:12; 16:16)

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Xhelal Mumini, Azem Hoxhaj

Vëzhgues: Nexhdet Hoxha

Organizimi I ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve:
Skuadra <A> korekte dhe sportive;
Skuadra <B> korekte dhe sportive përveç të lojtarit Driton Sylejmani I cili është ndëshkuar për shkak të sjelljes jo sportive me GT dhe Konformë nenit 53.D-1 të dënohet me 50,00€, dhe për shkak të shtyrjes dhe kapjes së gjyqtarit Xhelal Mumini, konformë nenit 53/D-14 të PG dënohet me tri/3/ ndeshje mos loj në ndeshjet e organizuara nga FBK;

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 50;

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

 

KASTRIOTI – BASHKIMI ,96:110 (24:24; 30:27; 22:28; 20:31)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Atdhe Goçaj, Artan, Gashi

Vëzhgues: Alban Lumi

Organizimi I ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve:
Skuadra <A> korekte dhe sportive.
Skuadra <B> korekte dhe sporttive perveç të lojtarit Valentin Spaqi i cili per shkak të sjelljes jo sportive ndaj lojtarit kundërshtar ndëshkohet me GT dhe konformë nenit 53/D-2(gabimi i përsëritu) të PG dënohet me 100,00€.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive.gjer në minutën e tretë të çerekut të IV-të ku pas fyerjeve të njëpasnjëshme edhe pas terheqies së verrejtjes, gjyqtarët muarrën vendim që të largohen tifozët nga Palestra, dhe konformë nenit 53/B-3 të PG Klubi dënohet me 1 (një) ndeshje pa prerzencën e shikuesëve në ndeshjen e rradhës si Vendas. . Numri i tyre ishte 400;
Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

 


N d e s h j e t

P E J A – SIGAL PRISHTINA – Zhvillohet më 05.MAJ 2014
BESA – SIGAL PRISHTINA – Zhvillohet më 07.MAJ 2014

 


V E N D I M

DRITON SYLEJMANI, KB Drita, konformë nenit 53/D-1 të PG dënohet me 50,00€;
DRITON SYLEJMANI, KB Drita konformë nenit 53/D-14 të PG dënohet me tri(3) ndeshje mos loj në ndeshjet e organizuara nga FBK;
KB KASTRIOTI, konform nenit 53/B-3 të PG dënohet me 1(një) ndeshje pa prezencën e shikuesëve në ndeshjen e rradhës si vendas.
VALENTIN SPAQI, KB Bashkimi, konform nenit 53/D-2 të PG dënohet me 100,00€ (gabimi i përsëritur).

 

Komesari i Garave,
Bajrush Ademi