basketbolli

Informatori nr 25 Liga Femrave 2018/2019

29 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja V finale Play Off-it, të Ligës së Femrave e zhvilluar me 27.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Bashkimi vs Prishtina 71:76 ( 15:13, 24:21,14:16,18:16) 2-3
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 1.200

Njoftim:
KBF.Prishtina nga Prishtina është shpallur Kampion I Liges se Femrave për edicionin 2018-2019 pas series se fitoreve 3-2.
Medaljet ekipeve finalist I ndane antari I Bordit te FBK-se Valdet Spahija dhe Komesari I Garave Faton Kurshumlija, kurse Kupën kapitenes se KBF.Prishtina Irma Konjusha e dorëzoi Sekretarja e Përgjithshme e FBK-se Elvira Dushku.