Informatori nr 25 Liga Parë – Play Out

29 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesve nga ndeshja e II Play Out-it, të ligës së pare e zhvilluar me 27.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Lipjani vs Vëllaznimi 87:77 ( 20:22,26:14,21:21,20:20) 1-1
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi : Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me 2 GT u ndeshkua lojtari Taay Ridley .
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 500.

VENDIME:
1.Taay Ridley ( KB.Vëllaznimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 75 euro.

Njoftim: KB.Lipjani ka aritur te ruaj statusin e antarit te supeliges edhe për edicionin 2019-2020 pasi qe nga dy ndeshjet e zhvilluara te Play Off-it ka dalur me rrezulltat pozitiv + 7 pikë nga dy ndeshjet e zhvilluara.