basketbolli

INFORMATORI NR 26 I ETC SUPERLIGA E KOSOVËS

28 Prill 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e javës së XXVi të ETC Superligës e zhvilluar më 26/27. Prill 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve


BASHKIMI – TREPCA 88:75 (22:18; 16:23; 15:12; 35:22)

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Astrit Kasapolli, Isa Prebreza

Vëzhgues: Alban Lumi

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra korekte dhe sportive. përveç të lojtarit Darrell Llampley I cili është ndëshkuar për shkak të sjelljes jo sportive me GT dhe Konformë nenit 53.D-2(gabimi i perseritur)të PG dënohet me 100,00 Euro. Skuadra korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 5.0;

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.


P E J A - B E S A , 118:89(34:16; 31:21; 20:33: 33;19)

Gjyqtarët: Xhelal Mumini, Xhavit Beqiri Atdhe Goaj

Vëzhgues: Burim Koshi

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive;

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 500

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.


D R I T A – R T V – 21 91:82 (15:28; 22:19; 28:23; 26:12)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Ilhan Xhaka, Egzon Maloku.

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli.

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra dhe korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive.Numri i tyre ishte 30;

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.NDESHJET

P E J A – SIGAL PRISHTINA – Zhvillohet më 05.MAJ 2014

BESA – SIGAL PRISHTINA – Zhvillohet më 07.MAJ 2014

 

VENDIM

DARRELL LAMPLAY, KB Bashkimi, conform nenit 53/D-2 te PG (gabimi i perseritur denohet me 100,00 te cilin denim duhet ta paguaj para fillimit te javes se XXVII ne te kunderten nuk mund te paraqitet per loje.

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi