INFORMATORI NR 26 NDESHJA E DYTE E PLAY-OUT

28 Maj 2014

Në bazë të raportit të vëzhguesit  nga ndeshja  e dytë finale e  PLAY-OUT-it  e zhvilluar më 25.Maj 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes

KB YLLI  - KB KASTRIOTI  Ndeshja është ndërprerë tek rezultati 75:77

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Atdhe Goçaj,Astrit Kasapolli,

Vëzhguesi: Lulzim Maloku

Organizimi i ndeshjes: Jo I mire.

Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra   korekte dhe sportive përveç të lojtarit  me nr. 10. ARBON  BEQIR BERISHA I cili 3,3 sekonda pa përfunduar ndeshja realizon sulm fizik ndaj lojtarit kundërshtar  DEZAHN JAMES OTIS, dhe konformë nenit 53/D-18 të PG  dënohet me 10 ndeshje mos lojë të cilat organizohen nga ana e FBK-së.

Sjelljet e shikuesëve: sportive, gjer  3,3 sekonda para përfundimit të ndeshjes  tek rezultati 75:77 në të mire të KB Kastrioti, kur në fushën e lojës  hynë një numër I shikuesëve I cili tenton të sulmojë lojtarin kundërshtar, dhe konformë nenit  53/B-3  dënohet me 2 ndeshje mos lojë në fushën e vet si vendas, kurse për shkak të hedhjeve të shisheve plast mase të plota dhe gjysëm të plota, konform nenit 53/B-9 të PG dënohet me 100,00€. Numri   I tyre ishte rreth 1.000.
Skuadra korekte dhe sportive.

Kohëmatësi i ndeshjes Ruzhdi Kuqi për shkak të tentimit fizik ndaj vëzhguesit të ndeshjes, konformë nenit 53/E-18 dënohet me fshierje nga lista  për edicionin 2013/14 dhe i bëhet fletëparaqitja  në Komisionin disicplinor të FBK-së.

Vendim

ARBON  BEQIR BERISHA, KB Ylli, konformë nenit 53/D-18. Të PG dënohet me 10 (dhjetë) ndeshje mos lojë në ndeshjet kampionale dhe të kupës;

KB YLLI, konformë nenit 53/B-9 të PG dënohet me 100,00€;

KB YLLI, konformë nenit 53/B-3, të PG dënohet me 2(dy) ndeshje mos lojë në ndeshjet si vendas;

RUZHDI KUQI, konformë nenit 53/E-18, fshihet nga lista për edicionin 2013/2014 dhe i bëhet fletëparaqitja në Komisionin Disciplinor të FBK-së

KB YLLI, konform nenit 44/4 të PG ndeshjen Kundër KB Kastrioti e humb me rezultat zyrtarë 0:20.

KB KASTRIOTI NË EDICIONIN GARUES 2014/15 PËRSËRI DO TË BËJË GARA NE ETC SUPERLIGË.

Komesari i garave,

Bajrush Ademi