basketbolli

Informatori nr 3 i TEB Ligës për Junior, ndeshja finale Play Off-it 26 Maj 2014

27 Maj 2014

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e tretë finale e TEB Ligës për junior, Komesari Garave regjistron ndeshjen si në vijim:

RTV 21  -  Sigal Prishtina, 65 : 67 ( 1:2 )

Gjyqtarë: Xhelal Mumin, Artan Gashi, Ilhan Xhaka

Vëzhgues: Alban Lumi

Organizimi i ndeshjes: i  mire  

Numri i shikuesve:  500

Sjelljet e akterëve: Ekipa A, fer dhe korekte përveq lojtarit me nr 10  Ujkan  Karanezi i cili u  ndëshkua  me GT  për  sjellje  josportive.

Ekipa  B: fer  dhe  korekte.

VENDIM

Ujkan  Karanezi  lojtar i KB.RTV 21 konform Nenit 53/D - 2 dënohet me 25 euro për shkak të sjelljeve Josportive GT i përsëritur.

Me dy fitore të aritura (2-1) në finalet e Play Off-it të TEB Ligës për junior KB. Sigal Prishtina është shpallur Kampion për edicionin 2013/14.

Kupën ekipës fituese I dorëzoi përfaqësuesi I TEB Bankës z.Orcun Ozdemir.

 

Komesari i garave,

Faton Kurshumlija

 

 

Me dy fitore të aritura (2-1) në finalet e Play Off-it të TEB Ligës për junior KB. Sigal

Prishtina është shpallur Kampion për edicionin 2013/14 .

Kupën ekipës fituese I dorëzoi përfaqësuesi I TEB Bankës z.Orcun Ozdemir.