basketbolli

INFORMATORI NR 3 KUPA E KOSOVËS

20 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së III -të Kupës së Kosovës të zhvilluara me 17/18.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Vushtria vs Lipjani 92:51
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Vëllaznimi vs Drita 93:94
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( C ) u ndeshkua trajneri Gultekin Selimi .
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Megasport vs Kerasan Prishtina 80:78
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Golden Eagle Ylli vs Prishtina e RE 78:81
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtari Drilon Shala.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

VENDIME:
1.Drilon Shala( KB.Golden Eagle Ylli B) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Gultekin Selimi( KB.Drita) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.