basketbolli

INFORMATORI NR 3 KUPA E KOSOVËS FEMRAT

16 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së III -të Kupës së Kosovës për femra të zhvilluara me 14/15.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

XHIROJA III

Drita vs Penza 52:67
Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1:Rrezon Korqa
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Kastrioti vs Trepça 48:85
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1:Astrit Kasapolli
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.