INFORMATORI NR 3 KUPA KOSOVES

21 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së III -të ,Kupës së Kosovës të zhvilluara më 20.12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja III 20.12.2017

Borea - Lipjani 111 : 93
Gjyqtari Kryesor: Atdhe Goqaj
Gjyqtari U1 : Elldin Uglari
Vëzhgues: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq lojtarit Fisnik Juniku ( KB Lipjani ) per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 1000

Kerasan Prishtina – Prishtina RE 104 : 78
Gjyqtari Kryesor: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari U1:Amar Djekovic
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Peja – Kalaja 58 : 83
Gjyqtari Kryesor:Kushtrim Shala
Gjyqtari U1:Visar Bunjaku
Vëzhgues: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Trepça - United Basket 87 : 50
Gjyqtari Kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari U1 : Egzon Maloku
Vëzhgues: Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq lojtarit Qendrim Demi (KB United Basket) per sjellje josportive u ndeshkua me dy GT ( Diskualifikim ) .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

VENDIME:
1.Fisnik Juniku (KB Lipjani ) Konform Nenit 50.1 të PG denohet me 50 euro ( GT I perseritur ).
2.Qendrim Demi (KB United Basket ) Konform Nenit 50.1 të PG denohet me 100 euro ( 2 GT të perseritura).