INFORMATORI NR 3 LIGA E PARË FEMRAT

11 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së III të Ligës së Parë të femrave ,zhvilluar me 09/10.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Golden Eagle Ylli vs Vushtria 78:70
Gjyqtari kryesor: Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Sfera vs Drita 55:59
Gjyqtari kryesor:Arian Thaçi
Gjyqtari 1:Besim Vitaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Kerasan Prishtina vs United Basketball 38:53
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.