basketbolli

INFORMATORI NR 3 LIGA PARË

4 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së III ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 30/ 01.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

VUSHTRRIA vs PRISHTINA E RE 85:80
Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive, perveq me dy GT per sjellje josportive u ndeshkua Arber Sinani .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

BOREA vs VËLLAZNIMI 52:78
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( C ) u ndeshkua trajneri Hekuran Husaj.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Valon Tanushi.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

NEW BASKET vs KERASAN PRISHTINA 67:72
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Endrit Basha
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

AS PRISHTINA vs ISTOGU 74:60
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi: Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Rron Kurti.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me dy GT u ndeshkua lojtari Dijamant Shabani.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.

VENDIME;
1.Arber Sinani( Prishtina e Re) Konform Nneitn 50.1 te PG denohet me 150 euro.
2.Hekuran Husaj( Borea) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
3.Valon Tanushi( Vëllaznimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
4.Rron Kurti( AS Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
5.Dijamant Shabani( Istogu) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 150 euro.