basketbolli

INFORMATORI NR 30 KATEGORIT E REJA

3 Qershor 2019

Vushtrria Basket - Trepca 80 : 61 (2:0)
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

Njoftim: KB Vushtrria Basket eshte shpallur kampion I liges u 14 per edicionin 2018 / 19 .
Kupën dhe medaljet ekipve finaliste I ndanë Komesari Garave Elldin Uglari dhe vëzhguesi I ndeshjes Mehdi Gashi