basketbolli

Informatori nr. 31. ETC Superliga e Kosovës

15 Maj 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e dyta të PLAY-OFF-it të ETC Superligës e zhvilluar më 14/15.Maj 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeveBASHKIMI – P E J A 99:86 (25:14; 24:23: 28:25; 22:14)

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Daut Mehmeti, Xhelal Mumini,

Vëzhgues: Alban Lumi

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> korekte dhe sportive. përveç të lojtarit Zeljko Jovanovic I cili është ndëshkuar me GTpër shkak të sjelljes jo sportive ndaj lojtarit kundershtar me nr.5 dhe Konformë nenit 53.D-1 të PG dënohet me 50,00 Euro.

Skuadra <B> korekte dhe sportive. përveç të lojtarit VIGAN RADONI I cili është ndëshkuar me GTpër shkak të sjelljes jo sportive ndaj lojtarit kundershtar me nr.5 dhe Konformë nenit 53.D-1 të PG dënohet me 50,00 Euro

Sjelljet e shikuesëve: Me sharje te herë pas hershme por pas dhënies së vërrejtjes të njejtat janë ndale. Ka patur hudhje te shkrepzave dhe të një ore dore, dhe konform nenit 53/B-9 Klubi dënohet me 100,00€. Numri i tyre ishte 1.000.

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.


TREPÇA – SIGAL PRISHTINA 82:90 (23:21; 22:20;20:22;18:27)

Gjyqtarët: Azem Hoxhaj, Hektor Grezda, Artan Gashi

Vëzhgues: Lulzim Maloku

Organizimi i ndeshjes: i mire;

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 50.

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

KB SIGAL PRISHTINA ME DY NDESHJE TE FITUARA KUNDER KB TREPCA KALON NE PJESEN FINALE TE ETC SUPERLIGES SE KOSOVES.

 

V E N D I M

ZELJKO JOVANOVIC, KB Bashkimi, konform nenit 53/D-1 të PG dënohet me 50,00€;

KB BASHKIMI ,konform nenit 53/B-9 të PG dënohet me 100,00€;

VIGAN RADONI, KB PEJA, konform nenit 53/D/1 të PG dënohet me 50,00€.

Denimet duhet të paguhen para fillimit te ndeshjes së tretë të gjysëmfinales se PLAY-OFF-it

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi