basketbolli

Informatori nr 33 superliga

29 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesve nga ndeshjet e II gjysmëfinale Play Off-it, të superligës të zhvilluar me 26.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Golden Eagle Ylli vs Rahoveci 78:80 ( 30:19,19:28,18:22,11:11) 0-2
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Xhelal Mumini
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari : Atdhe Goqaj
Vëzhguesi: Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo te mira.Hudhje te gjesendeve te forta.Numri i tyre ishte 1.200
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Z Mobile Prishtina vs Bashkimi 97:88 ( 25:26,28:23,26:24,18:15) 2-0
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Gjyqtari : Endrit Basha
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:

1.KB.Golden Eagle Ylli, Konform Nenit 49.4 dënohet me 500 euro. Hudhja e gjësendeve të forta (goditja e lojtarit Arian Qallaku, KB Rahoveci) nga ana e shikuesve vendas.
2.KB.Golden Eagle Ylli , Konform Nenit 52.1 te PG dnohet me 100 euro.
3.KB.Golden Eagle Ylli , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 300 euro.
4.Bajramcurr Berisha , gjyqtari I tavolines zyrtare Konform Nenit 54.2 te PG ( paraqitja jo objektive e proceverbalit dhe fshehja e fakteve) denohet me 4 ndeshje.
5.Dibran Gashi, FIBA gjyqtari I mbajtjes se statistikave Konform Nenit 54.2 te PG ( paraqitja jo objektive e statistikave Live dhe fshehja e fakteve) denohet me 4 ndeshje.