Informatori nr 34 superliga

30 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesve nga ndeshjet e III gjysmëfinale Play Off-it, të superligës të zhvilluar me 26.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Rahoveci vs Golden Eagle Ylli 84:70 ( 16:18,19:13,24:20,25:19) 3-0
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Gjyqtari : Atdhe Goqaj
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me dy GT(diskualfikim) u ndeshkua lojtari Alban Veseli.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 3.500
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Bashkimi vs Z Mobile Prishtina 95:98 ( 14:21,27:24,26:32,28:21) 0-3
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Gjyqtari : Genc Vitaku
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 100.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.KB.Rahoveci , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 300 euro.
2.Alban Veseli ( KB.Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 150 euro.

Njoftim:
KB.Z Mobile Prishtina dhe KB.Rahoveci janë finalistet e Play Off-it te superliges për edicionin 2018-2019.