Informatori nr 35 superliga

3 Maj 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e I Finale Play Off-it, të superligës e zhvilluar me 2.05.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Z Mobile Prishtina vs Rahoveci 110:82 ( 32:18,28:14,29:22,21;28) 1-0
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Daut Mehmeti
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Gjyqtari : Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Frederik Richardson.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 1.500
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Frederik Richardson(KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.