Informatori nr 36 superliga

6 Maj 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e II Finale Play Off-it, të superligës e zhvilluar me 5.05.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Rahoveci vs Z Mobile Prishtina 87:84 ( 15:22,26:21,27:21,19:20) 1-1
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Xhelal Mumini
Gjyqtari 2: Elion Obertinca
Gjyqtari : Atdhe Goqaj
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive, përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Deshon Minnis.
Skuadra B - korrekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Dardan Berisha.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 3.500
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Deshon Minnis (KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.KB.Rahoveci , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 300 euro.
3.Dardan Berisha (Z Mobile Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
4.Damir Mullaomerovic (Z Mobile Prishtina) Konform Nenit 50.4 te PG denohet me 300 euro dhe ndalese te paraqitjes – mos ushtrim I detyres me nje ndeshje ( ndeshja e III finale).