basketbolli

Informatori nr 4 i TEB Liga për kategoritë e reja

31 Tetor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategorinë e juniorëve nga ndeshjet e lujtura me 29/30. 10.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Junior

Xhiroja e IV

Trepça – Bashkimi 61 : 70
Gjyqtarë: Artan Gashi, Ardian Rrustemi
Vëzhgues: Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve: fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Goldene Eagle Ylli – Kerasan Prishtina 63:86
Gjyqtarë: Astrit Kasapolli, Elion Obertinca
Vëzhgues: Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve: fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Peja - Kaqaniku 67 : 27
Gjyqtarë: Fjolla Elshani, Endrit Basha
Vëzhgues: Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve: fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Sfera - Besa 48:71
Gjyqtarë: Xhelal Mumin , Arian Thaqi
Vëzhgues: Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve: A jo të mira , akterëve B fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Sharrcem Prishtina - Kastrioti 146:29
Gjyqtarë: Amar Djekovic , Dardan Maxhuni
Vëzhgues: Arben Bahtiri
Sjelljet e akterëve: fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Ylli 04 - Vllaznimi 0 : 2 (rrezulltat zyrtar)

Vushtria Basket pushon

VENDIME

1.Trajneri I KB. Sfera Virgjill Mangjolli ( junior ) për sjellje josportive GT ( C ) konform Nenit 30.1 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 25 euro.

2.Lojtari i KB. Sfera Tahir Shaqiri ( junior ) për sjellje josportive GT konform Nenit 30.1 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 15 euro.

3.Lojtari i KB. Sfera Yll Hajzeri (junior ) për sjellje josportive GT konform Nenit 30.1 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 15 euro.