INFORMATORI NR 4 KATEGORIT E REJA

31 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 26/27.10.2019 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Stobi Flips Superliga U18
Rahoveci vs Peja 54 : 83
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi : Artan Ejupi

Trepça vs Golden Eagle Ylli 65 : 49
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Ardian Rustemi
Vëzhguesi : Albert Verbici

Vushtrria Basket vs Prishtina e Re 64 : 52
Gjyqtari kryesor:Genci Vitkau
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi : Sabri Parduzi

Ponte Prizreni vs Kerasan Prishtina 81 : 85
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi : Kushtrim Qoqaj
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq tremerit Arbnor Rifati I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .
Numri shikuesve 50 .

Vëllaznimi vs M Junior 43 : 72
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi : Idela Lajqi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq tremerit Driton Rraci i I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .
Numri shikuesve 50 .

Stobi Flips Liga Unike U 18

Bashkimi vs Peja DT 78 : 55
Gjyqtari kryesor:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhela
Vëzhguesi Azem Hoxhaj

Gjimnazisti vs Reggio Basket Academy 46 : 58
Gjyqtari kryesor:Genci Vitaku
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi : Sabri Parduzi

Lipjani vs ISP 78 : 67
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi Bekim Dugolli
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq D.Miftari cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .
Numri shikuesve 50 .

Sigal Prishtina vs Ylli 04 70 : 67
Gjyqtari kryesor:Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi Mehdi Gashi

Stobi Flips Superliga U16

Rahoveci vs Prishtina e Re 71 : 67
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi : Artan Ejupi

Bashkimi vs Golden Eagle Ylli 65 : 59
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi Hajradin Zeka

Trepça vs Kerasan Prishtina 69 : 68
Gjyqtari kryesor:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi Albert Verbic

Vushtrria Basket vs M Junior 48 : 45
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhguesi Enes Maxhuni
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq lojtarit Bardh Istrefi i cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .
Numri shikuesve 50 .

Ponte Prizreni vs Peja 66 : 83
Gjyqtari kryesor:Almir Kryeziu
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi Albion Birraj

Stobi Flips Liga U 16 Lindje

Sigal Prishtina vs Llapi 49 : 39
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Denis Simnica
Vëzhguesi : Flamur Sadriu

Drita vs Golden Basket 101 : 32
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi Ergin Sherifi

Lipjani vs Ulpiana 40 : 39
Gjyqtari kryesor:Arian Kurtalani
Gjyqtari 1 :Mervan Krasniqi
Vëzhguesi Bekim Dugolli


Stobi Flips U 16 Perëndim

Istogu vs Mega Sport 0 : 20
Gjyqtari kryesor:Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi : Muhamet Ahma

Kalaja vs Vëllaznimi 38 : 63
Gjyqtari kryesor:Almir Kryeziu
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi Andi Bytyqi

Kaçaniku vs Ylli 04 50 : 83
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi:Ideal Lajqi

Stobi Flips Liga U 14 Lindje

Alba Basket – Kerasan Prishtina 06 : 98
Gjyqtari kryesor:Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1 :Muhamet Maloku
Vëzhguesi : Bujar Shemsedini

Prishtina e Re – M Junior 69 : 45
Gjyqtari kryesor:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Fisnik Trepca
Vëzhguesi Mehdi Gashi

Sfera – Mitrovica 66 : 69
Gjyqtari kryesor:Lorena Haxha
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi : Enes Maxhuni

Sigal Prishtina – Lipjani 60 : 21
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Denis Simnica
Vëzhguesi : Flamur Sadriu

Ulpiana – Vushtrria Basket 37 : 47
Gjyqtari kryesor:Arian Kurtalani
Gjyqtari 1 :Mervan Krasniqi
Vëzhguesi : Bekim Dugolli

ISP – Trepca 23 : 66
Gjyqtari kryesor:Xhevahire Hajda
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi : Bekim Aliu
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq trenerit Blerim Krasniqi I cili eshte ndeshkuar me GT .
Numri shikuesve 50 .

Stobi Flips Liga U 14 Perëndim

Bashkimi vs Peja DT 71 : 43
Gjyqtari kryesor:Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Ilir Shala
Vëzhguesi : Allen Idrizaj

Ponte Prizreni vs Peja (Zhvillohet më vonë)
Gjyqtari kryesor:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi Hajradin Zeka

Kalaja vs Junior 06 41 : 84
Gjyqtari kryesor:Merdin Perzhella
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi : Kushtrim Qoqaj

Istogu vs Megasport 0 : 20
Gjyqtari kryesor:Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Andi Katanolli
Vëzhguesi : Muhamet Ahma

Golden Eagle Ylli vs Vellaznimi 53 : 72
Gjyqtari kryesor:Merdin Perzhela
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi Kushtrim Qoqaj

Rahoveci /pusho

Stobi Flips Liga U 16 Vajzat

Junior 06 vs Kalaja 20 : 00
Gjyqtari kryesor:Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Andi Katanolli
Vëzhguesi Azem Hoxhaj

Kerasan Prishtina vs Vushtrria Basket 41 : 55
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Molos Pllana
Vëzhguesi : Isa Prebreza

Drita vs Prishtina 50 : 20
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi : Naim Jashari

Trepça vs M Junior 55 : 27
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi Albert Verbic

United Basketball - Suti Sport 59 : 37
Gjyqtari kryesor:Arlind Virtija
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi Naim Jashari

Stobi Flips Liga U 12 Lindje

Trepça vs Kerasan Prishtina 39 : 25
Gjyqtari kryesor:Besim Vitaku
Gjyqtari 1 :Lorena Haxha
Vëzhguesi : Enes Maxhuni

Vushtrria Basket vs M Junior 40 : 37
Gjyqtari kryesor:Amar Djekivic
Gjyqtari 1 :Fisnik Trepca
Vëzhguesi : Mehmet Xhemajli

Stobi Flips Liga U 12 Perëndim

Peja DT vs Mega Sport 39 : 32
Gjyqtari kryesor:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Jerta Zeka
Vëzhguesi :Allen Idrizaj

Kalaja vs Rahoveci 25 : 18
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi : Kuhstrim Qoqaj

Istogu vs Junior 06 19 : 46
Gjyqtari kryesor:Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Ilir Shala
Vëzhguesi Muhamet AHMA

VENDIME :

1.Ndeshja KB Istogu vs MegaSport Liga U 14 Perendim Konfrom Nenit 47.8 rregjistrohet me rrezulltat zyrtarë 0 : 20 ne favorë te KB MegaSport kurse KB Istogu nuk I takon një pikë.

2.Ndeshja KB Istogu vs MegaSport Liga U 16 Perendim Konfrom Nenit 47.8 rregjistrohet me rrezulltat zyrtarë 0 : 20 ne favorë te KB MegaSport kurse KB Istogu nuk I takon një pikë.

3.Treneri Driton Rraci Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

4. Lojtari Diar Miftari ( KB ISP) Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.
5. Lojtari Bardh Istrefi ( M – Junior ) Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

5.Treneri Blerim Krasniqi Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

6.Treneri Egzon Thaci Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

7.Ndeshja KB Junior 06 vs Kalaja Liga U 16 Vajzat Perendim Konfrom Nenit 47.8 rregjistrohet me rrezulltat zyrtarë 20 : 0 ne favorë te KB Junior 06 kurse KB Kalaja nuk I takon një pikë.

8.Lojtari Diar Efendija Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.