basketbolli

INFORMATORI NR 4 LIGA E PARË FEMRAT

18 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IV të Ligës së Parë të femrave ,zhvilluar me 16/17.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Vushtrria vs United Basketball 63:57
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Besim Vitaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Drita vs Kerasan Prishtina 57:39
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Golden Eagle Ylli vs Sfera 81:76
Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija
Gjyqtari 1:Rezon Korqa
Vëzhguesi:Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.