basketbolli

INFORMATORI NR 4 LIGA PARË

11 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IV ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 30/ 06/08.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

KERASAN PRISHTINA vs AS PRISHTINA 68:93
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Gjyqtari 2:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.

VËLLAZNIMI vs NEW BASKET 89:47
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Endrit Basha
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

PRISHTINA E RE vs BOREA 70:63
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

DRITA vs VUSHTRRIA 63:100
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.