basketbolli

INFORMATORI NR 4 SUPERLIGA 2019/2020

11 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IV-të superligës së Kosovës ,zhvilluara më 09/10.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

FERONIKELI vs PEJA 89:95 ( 20:21,16:21,20:23,33:30)
Gjyqtari kryesorë: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua Darius Huggins , kurse per flopping me GT u ndeshkua Art Hajdari.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri tyre ishte 100.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

LIPJANI vs PONTE PRIZRENI 101:121 ( 29:29,28:32,18:29,26:31)
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1;Burim Berisha
Gjyqtari 2:Arian Thaçi
Vëzhguesi:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

BASHKIMI vs GOLDEN EAGLE YLLI 69:85 ( 17:28,21:19,17:22,14:16)
Gjyqtari kryesorë:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me dy GT ( C ) u ndeshkua trajneri Ilmen Bajra, kurse per flopping lojtari Gazzali Makasqi .
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri tyre ishte 500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:

1.Darius Huggins (KB.Feronikeli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Ilmen Bajra ( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.
3.Ilmen Bajra ( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.