basketbolli

INFORMATORI NR 5 LIGA DYTË

12 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së V-të ligës së dytë të Kosovës ,zhvilluar me 9/11.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

AS Kastrioti vs Dukagjini 80:63
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Llapi vs Gjakova 76:60
Gjyqtari kryesor:Genc Vitaku
Gjyqtari 1: Rezon Korqa
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Sfera vs Fushe Kosova 2:0 ( rrezulltat zyrtarë)
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B : Jo te mira.Për sjellje josportive me GT u ndeshkua trajneri Muhamet Berisha GT ( B).Ndeshja u nderpre ne minute e katert te çerekut te katert te rrezulltati 67:61 kur lojtari I largur me pese gabime personale Valdet Nuredini tenton te realizoje sulm fizik ndaj gjyqtareve.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Megasport vs Kaçaniku 86:45
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua trajneri Bardhyl Mjaku .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Golden Eagle Ylli B vs United Basketball 89:65
Gjyqtari kryesor: Molos Pllana
Gjyqtari 1:Molos Morina
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Laurant Ibrahimi .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VENDIME:
1.Laurant Ibrahimi (KB. Unitede Basketball) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Bardhyl Mjaku ( KB.Kaçaniku) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
3.Ndeshja Sfera vs Fushe Kosova , Konform Nenit 42 te Rregullores se Garave rregjistrohet me rrezulltat 2:0 ne favor te KB.Sfera dhe KB.Fushe Kosova nuk I takon asnje pike.
3.Muhamet Berisha ( KB.Fushe Kosova) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
4.Valdet Nuredini ( KB.Fushe Kosova) Konform Nenit 50.5 te PG denohet me 500 euro dhe KB.Fushe Kosova me 2 ndeshje pa prezence te shikuesve.