basketbolli

INFORMATORI NR. 5 LIGA E MASHKUJVE GRUPI DYTË

6 Nëntor 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së V-të LIGA E MESHKUJVE-GRUPI DYTË të zhvilluara më 02/06. Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

MALISHEVA – SKENDERAJ 97:100 (17:24; 32:29; 21:24; 27:23)
Gjyqtarët: Egzon Maloku, Edin Uglari
Skuadra <A> korekte dhe sportive
Skuadra <B> korekte dhe sportive përveç të lojatrit me nr. 5 VALDET NUREDINI i cili per shkak të sjelljes josportive ndëshkohet me GT dhe Konform nenit 50.1.të PG dènohet me 25,00€
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 20.

KALAJA – RAHOVECI, 68:79 (15:12; 25:25; 10:27; 18:15)
Gjyqtarët: Egzon Maloku, Amar Xhekoviq
Skuadra <A> dhe <B>korekte dhe sportive.
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30.

SFERA – AS KASTRIOTI 0:2

VENDIM

1. KUJTIM SADIKU, KB Skenderaj, konform nenit 50.1.të PG dënohet me 25,00€.