basketbolli

INFORMATORI NR 5 LIGA E PARË FEMRAT

26 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së V të Ligës së Parë të femrave ,zhvilluar me 23/24.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja V 23/24.11.2019

Sfera vs Vushtria 65:41
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Kerasan Prishtina vs Golden Eagle Ylli 76:81
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

United Basketball vs Drita 56:54
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Genc Vitaku
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.