basketbolli

INFORMATORI NR 5 LIGA PARË

18 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së V ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 30/ 16/17.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

BOREA vs DRITA 67:74
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2:Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( B ) dhe GT ( C ) u ndeshkua trajneri Gultekin Selimi .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

NEW BASKET vs PRISHTINA E RE 70:55
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Albert Sylejmani. .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

AS PRISHTINA vs VËLLAZNIMI 64:88
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Gjyqtari 2:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

ISTOGU vs KERASAN PRISHTINA 84:62
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2:Irma Konjusha
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VENDIME:
1.Albert Sylejmani ( KB.Prishtina e RE) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 200 euro.
2.Gultekin Selimi( KB.Drita) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 200 euro.