INFORMATORI NR 5 SUPERLIGA FEMRAVE

11 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së V-të superligës së femrave ,zhvilluar me 08/10.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja V 09/10.11.2019

MABETEX PRISHTINA vs KASTRIOTI 116:46
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1: Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

TREPÇA vs VËLLAZNIMI 39:32
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Arlind Vitija
Vëzhguesi: Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per futjen e lojtares se 6 ne fushe me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Pal Syla .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

BASHKIMI vs PENZA 93:60
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Besim Vitaku
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VENDIME:
1.Pal Syla ( KB.Vëllaznimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.