Informatori nr 6 i ETC SUPERLIGËS

8 Nëntor 2013

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga Java e VI e ETC SUPERLIGËS e zhvilluar më 06/07

Nëntor 2013., Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

P E J A – D R I T A 108:47 (33:11; 23:13; 26;20; 26:03)

Gjyqtarët: Arbnor Rifati, Hektor Grezda dhe Arben Elshani

Vëzhgues: Agron Çeku

Organizimi i ndeshjes: I mirë;

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korrekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 300.

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

 

BASHKIMI – R T V -21 86:78 (26:28; 16:22; 21:13; 23:15)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Xhavit Beqiri dhe Ilhan Xhaka.

Vëzhgues: Hajrullah Rexhepi

Organizimi i ndeshjes: I mirë;

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korrekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri i tyre ishte 250

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) të vendosura kurse me reklamën e IPKO-s klubi nuk është furnizuar.

 

SIGAL PRISHTINA – T R E P ÇA 88:60 (13:11; 28:15; 22:18: 25:16)

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Xhelal Mumini dhe Isa Prebreza.

Vëzhgues: Lulzim Maloku.

Organizimi i ndeshjes: I mirë;

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korrekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Në momente me hudhje te gjësendeve të buta dhe për këtë KB Sigal Prishtina, konform nenit 53/B-1 të PG dënohet me 50€. Numri i tyre ishte 800.

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.

 

B E S A - KASTRIOTI 87:83 (21:20; 17:26; 27:15; 22:22)

Gjyqtarët: Mehdi Gashi, Hajredin Zeka dhe Fisnik Ramadani.

Vëzhgues: Ferid Zekolli.

Organizimi i ndeshjes: I mirë;

Sjelljet e akterëve: Skuadra –A- dhe –B- korrekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Në minutën e 37 të ndeshjes (çereku i IV) në tribunë ndezet një fishekzjarr dhe konform nenit 53/B-4 të PG KB Besa dënohet me 100€. Numri i tyre ishte 150.

Reklamat e ETC (Sponzoruesit të Ligës) dhe IPKO të vendosura.VENDIM

1. KB Sigal Prishtina, konformë nenit 53/B-1 të PG dënohet me 50€.

2. KB BESA , konformë nenit 53/B-4. Të PG (ndezja e fishekzjarreve)dënohet me 100€.

• Dënimet e cekura duhet të paguhen para zhvillimit të Javës së VII.

 

Tabela pas javës  së VI-të:

 

Nr 

 

 KLUBI

 

JAVA

 

FITORE

 

HUMBJE

     SHENIME

 

KOSH

DIFERENCA

 

GJITHESEJT

PIKE

TE DHENA

TE MARRURA

 1 

SIGAL PRISHTINA

  6

  6

  0

552

393

+159

   12

 2

P  E  J  A

  6

  5

  1

519

369

+150

   11

 3 

D R I T A

  6

  4

  2

462

544

   -82

   10

 4 

BASHKIMI

  6

  3

  3

483

511

   -28

     9

 5 

RTV 21

  6

  2

  4

456

446

  +10

     8

 6 

T R E P Ç A

  6

  2

  4

424

473

  -49

     8

 7

KASTRIOTI

  6

  1

  5

432

524

  -92

     7

 8 

B  E  S  A

  6

  1

  5

461

529

  -68

     7