INFORMATORI NR 6 LIGA DYTË

18 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VI-të ligës së dytë të Kosovës ,zhvilluar me 15/17.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Dukagjini vs United Basketball 52:45
Gjyqtari kryesor:Petrit Emra
Gjyqatri 1:Aron Laja
Vëzhguesi:Hajredin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Kaçaniku vs Golden Eagle Ylli B 67:85
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqatri 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Fushe Kosova vs Megasport 53 : 88
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqatri 1:Elldin Uglari
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

AS Kastrioti vs Llapi 76:44
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqatri 1:Artur Dauti
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Gjakova vs Sfera ( zhvillohet me vonë)
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqatri 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci