INFORMATORI NR 6 LIGA PARË

22 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VI ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 20/21.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

VËLLAZNIMI vs ISTOGU 79:56
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Xavier Newson.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te shisheve plastmase ne fushe .Numri I tyre ishte 400.

PRISHTINA E RE vs AS PRISHTINA 70:80
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Burim Berisha
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi: Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

DRITA vs NEW BASKET 78:66
Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1: Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VUSHTRRIA vs BOREA 81:48
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Gjyqtari 2:Arian Thaçi
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VENDIME:
1.Xavier Newson ( KB.Vëllaznimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.KB.Vëllaznimi , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 200 euro.