INFORMATORI NR 6 PLAYOFF-it per kategorite e reja 16-18.05.2017

23 Maj 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja , zhvilluar me 16/18 .05.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

U18 Gjysmefinalet

Trepça – Vllaznimi 54:54 (1:1)
Gjyqtare: Artan Gashi ,Elldin Uglari
Vezhgues:Bajrush Ademi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Kalaja – Riinvest Prishtina 62:67 ( 0:2 )
Gjyqtare:Xhelal Mumini , Dardan Maxhuni , Kushtrim Shala
Vezhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Denis Simnica Riinvest Prishtina.
Numri shikuesve 100

U16 Gjysmefinalet

Riinvest Prishtina – Kalaja 69:65
Gjyqtare:Xhelal Mumini , Dardan Maxhuni
Vezhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte perveq per sjellje josportive te bankes me GT (B ) u ndeshkua trajneri KB Kalaja Arbnor Rifati .
Numri shikuesve 100

Peja – M Junior Prishtina 56:56
Gjyqtare: Kushtrim Shala , Hekuran Rugova
Vezhgues: Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte perveq per sjellje josportive te bankes me dy GT (B) u ndeshkua trajneri Taulant Dupaj .
Numri shikuesve 200

U14 Finalja I

M Junior Prishtina – Riinvest Prishtina 40 : 30
Gjyqtarë:Fisnik Ramadani , Astrit Kasapolli
Vëzhgues:Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

VENDIME :

1.Trajneri Hysen Ukaj ( KB Kalaja U16 ) Konform nenit 42.2 të PG denohet me 25 euro.

2. Trajneri Taulant Dupa ( KB Peja U16 ) Konform nenit 42.2 të PG Liga U 14 denohet me 25 euro.

3. Trajneri Taulant Dupa ( KB Peja U16 ) Konform nenit 42.2 të PG Liga U 14 denohet me 50 euro GT I perseritur .

4. Denis Simnica ( KB Riinvest Prishtina U18 ) Konform nenit 42.2 të PG Liga U 18 denohet me 50 euro GT I perseritur .