basketbolli

INFORMATORI NR 6 SUPERLIGA 2019/2020

22 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VI-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 19/20.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

LIPJANI vs SIGAL PRISHTINA 70:105 ( 11:27,21:19,18:28,20:31)
Gjyqtari kryesor : Amar Djekovic
Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi : Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 300.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

TREPÇA vs PEJA 76:65 ( 17:12,23:17,13;17,23:19)
Gjyqtari kryesor : Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elion Obërtinca
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi : Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive, përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkua Henrik Sirko , kurse per flopping me GT u ndeshkua Albin Berisha.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

BASHKIMI vs PONTE PRIZRENI 82:73 ( 24:20,20:18,24:19,14:16)
Gjyqtari kryesor : Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Xhavit Beqiri
Vëzhguesi : Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive. Perveq për sjellje josportive me GT ( C ) u ndeshkua trajneri Arbnor Rifati.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 1.200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

GOLDEN EAGLE YLLI vs RAHOVECI 72:91 ( 28:27,9:24,24:17,11:23)
Gjyqtari kryesor : Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Daut Mehmeti
Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj
Vëzhguesi : Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 1.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Henrik Sirko ( KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Arbnor Rifati 9 KB.Ponte) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
3.KB.Golden Eagle Ylli Konform Nenit 48.14.1 te PG denohet me 300 euro.